Verduurzaming sporthallen Gemeente De Wolden

In 2018 heeft de gemeenteraad van De Wolden groen licht gegeven voor een ambitieus project: het verduurzamen van vier sporthallen, waaronder Sporthal de Slenken in De Wijk, Sporthal Buddingehof in Ruinerwold, Sporthal de Marse in Ruinen en Sportzaal “t Zandmee in Kerkenveld.

Door het verduurzamen van deze sporthallen zet gemeente De Wolden een grote stap in de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente. Daarnaast zal dit project op de lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen opleveren.

Bij de uitvoering van dit project spelen wij als HIJ5 een belangrijke rol als adviserende partij. Wij bieden ondersteuning bij de prijs- en contractvorming van de regelinstallaties en nemen de uitvoeringsbegeleiding op ons, inclusief opstartbesprekingen, voortgangsoverleggen en technische inspecties. Ook zullen wij de vooroplevering, oplevering en controle van restpunten uitvoeren en verslaglegging hiervan verzorgen.

Na de garantieperiode zullen wij de installaties opnemen en indien nodig de installateurs aansturen voor garantiebepalingen of gecontracteerd onderhoud. Kortom, met onze expertise en inzet zorgen wij voor een succesvolle en duurzame realisatie van dit project.