HIJ5

De HIJ5 werkmaatschappijen zijn onafhankelijk adviesbureau’s gericht op advieswerken en dienstverleningen aan facilitiemanagers, projectontwikkelaars, ontwikkelende aannemers en architecten.

Facilities richt zich met name op advieswerken in relatie tot ontwerp van gebouwgebonden installaties in nieuwbouw en renovatie, hard services en soft services.

Energie Consultants richt zich op de technische waardeketen energie-inkoop, energie monitoring, energiezorg, ontwerp-, leveren-, beheer- en onderhoud regelinstallaties en lucht- en waterzijdig inregelen.

Assets vertaalt het beleid van een organisatie naar een huisvestingsvraag, brengt de bestaande huisvesting in beeld en vertaalt het beleid naar een meerjaren huisvestingsplan.

HIJ5 is een relatief jonge onderneming opgericht in 2013. Vanuit de passie voor het vak en de wil om altijd het beste te leveren voor onze opdrachtgevers blijven wij ons ontwikkelen, Niet voor jou, maar met jou willen wij 5 stappen voorruit zetten. Op weg naar een duurzame oplossing voor jou vraagstuk en op basis van een duurzame samenwerking met jou.