Energie consultants

Wij geloven dat het slim inregelen van installaties in een gebouw het comfort verhoogd en tijd en geld bespaart. Daarom kijkt HIJ5 Energie Consultants niet alleen naar het ontwerp van de verschillende installaties, maar richt het zich ook op de levering van regelinstallaties en het inregelen op lucht- en waterzijdig gebied. Onze adviseurs doen dit vanuit het hart van alle gebouwgebonden installaties: het regelpaneel. Onze adviseurs hebben volledige kennis en grip op dit paneel omdat HIJ5 het regelpaneel zelf ontwerpt, levert, programmeert, test, in bedrijf stelt en inregelt.

Wij zetten de volgende stap: Data Driven Facilitymanagement (DDF)

Omdat wij de installaties en het regelpaneel volledig doorgronden kunnen wij ook de volgende stap zetten: Data Driven Facilitymanagement (DDF). Vanuit de regelinstallaties, meetinrichtingen en facility management systemen (Fmis systemen) verzamelen wij data. Hiermee creëren wij inzicht en grip op de prestaties van de installaties, het onderhoud en de exploitatiekosten van het gebouw.

Samen met de kennis van HIJ5 Facilities rondom het contracteren van onderhoud en het contractbeheer, blijven de gebouwgebonden installaties gedurende de gehele levensduur van het gebouw optimaal functioneren en daarbij blijven de exploitatiekosten zo laag mogelijk.