Facilities

HIJ5 Facilities richt zich op het ontwerp en vervaardigen van contractstukken en inkoop en uitvoeringsbegeleiding van gebouwgebonden installaties. Daarnaast hebben wij ruime expertise met betrekking tot het contracten van onderhoud van gebouwgebonden installaties (hardservices).

Verder adviseren wij in het contractmanagement van soft services zoals schoonmaak, catering, beveiliging, toegang en sleutelbeheer en dergelijke.

Wij geloven niet in lijvige rapporten en gaan daarom altijd voor een effectief proces waarmee we tot een pragmatische oplossing komen voor jouw installatietechnische of facilitaire vraagstuk.

Een one-stop-shop voor advieswerk

Samen met de expertises in onze andere bedrijfsonderdelen, HIJ5 Assets en HIJ5 Energie Consultants, vormen wij een one-stop-shop voor advieswerk op het gebied van Facilities in gebouwen. Wij zetten onze kennis vooral in voor eigenaren en beheerders van gebouwen, architecten, ontwikkelende aannemers en projectontwikkelaars.

Bij al onze advieswerkzaamheden richten wij ons op een optimale samenwerking tussen de ketenpartners, waarbij elke partner de kans krijgt en wordt gestimuleerd in zijn kracht te komen. Juist daardoor hebben wij een succesvolle en ruime ervaring in de samenwerking met bouwteams of geïntegreerde contracten (UAV-GC). Maar je ziet het ook terug  in de langdurige en veelzijdige samenwerking die wij hebben met onze opdrachtgevers.