Projectleider Installatietechniek

Hey jij, Projectleider Installatietechniek! Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin jij verantwoordelijk bent voor het leiden en coördineren van uitdagende installatietechnische projecten? Wil jij werken aan projecten in de duurzame energiesector en gebouwautomatisering? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Wie zijn wij eigenlijk?

HIJ5 is een allround adviesbureau dat bestaat uit twee bedrijven: HIJ5 Facilities en HIJ5 Energie Consultants. Het eerste bedrijf is een adviesbureau dat zich richt op gebouw gebonden installaties en (duurzame) energievoorziening. Het tweede bedrijf is een adviesbureau en leverancier op het gebied van energiezorg en meet- en regelinstallaties.

Onze expertise zetten wij voornamelijk in voor eigenaren en beheerders van gebouwen, architecten, ontwikkelende aannemers en projectontwikkelaars. Bij al onze advieswerkzaamheden staat een optimale samenwerking tussen de ketenpartners centraal. Wij stimuleren en bieden elke partner de kans om zijn kracht te laten zien. Dit heeft geleid tot succesvolle en ruime ervaring in de samenwerking met bouwteams of geïntegreerde contracten. Maar ook in de langdurige en veelzijdige samenwerking die wij hebben met onze opdrachtgevers zie je deze aanpak terug.

Wat ga jij doen?

Als Projectleider Installatietechniek bij HIJ5 ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van projecten vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering. Je kunt van een opdrachtgever de vraag achter de vraag achterhalen en vertaalt de wensen naar een installatietechnisch ontwerp. Je hebt contact met verschillende ketenpartners en bent verantwoordelijk voor het aansturen van het projectteam. Je bewaakt de planning, het budget en de kwaliteit van het project. Je zorgt ervoor dat het project binnen de gestelde kaders blijft en dat de klanttevredenheid hoog blijft.

Wat heb je nodig?

Je komt te werken in een organisatie met vele doorgroeimogelijkheden binnen een team van enthousiaste collega’s . Wij hebben aandacht voor jouw ontwikkeling en staan garant voor een uitmuntende service naar onze klanten! Maar wat verwachten wij van onze Projectleider Installatietechniek;

  • Een HBO opleiding installatietechniek of werktuigbouwkunde;
  • Daarnaast heb je minimaal vijf jaar werkervaring als projectleider in de installatietechniek en ben je bekend met de geldende normen en wet- en regelgeving.
  • Je hebt ervaring met het aansturen van projectteams en bent communicatief vaardig.

Je krijgt:

Naast aandacht voor jouw ontwikkeling kunnen wij jou (o.b.v. 40 uur) het volgende aanbieden;

  • Een periodesalaris dat kan oplopen tot wel € 3.500,- euro bruto afhankelijk van je werkervaring;
  • 35 vakantiedagen;
  • Een flexibele werktijdregeling;
  • Wij bieden de ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Een goed dekkende reiskostenvergoeding.

Dus, ben jij een ambitieuze Projectleider Installatietechniek die graag werkt aan uitdagende projecten en zichzelf verder wil ontwikkelen? Dan zoeken wij jou! Solliciteren kan door een e-mail te sturen naar info@hij5.nl of neem contact op met Sjoerd IJpma