Projectleider Installatietechniek die het verschil kan maken

Een harde techneut met gevoel voor de zachte kant. Meewerken aan werkelijke verbeteringen en oplossingen? De installatietechniek echt inzetten om het voor de eindgebruiker veiliger, gemakkelijker, gezonder te maken? Vijf stappen vooruitdenken en daarmee het verschil maken?

Wie is HIJ5?

HIJ5 gelooft niet in lijvige rapporten en gaat daarom altijd voor een effectief proces waarmee we tot een pragmatische oplossing komen voor de (facilitaire) vraagstukken van onze opdrachtgevers. Met dat doel richt HIJ5 zich op het ontwerp, uitvoeringsbegeleiding en het contracteren van onderhoud van gebouwgebonden installaties (hardservices). Daarnaast adviseren wij in het contracteren en contractmanagement van softservices zoals schoonmaak, catering, beveiliging, toegangsbeheer e.d.

Samen met de expertises in onze andere bedrijfsonderdelen Assets en Energie Consultants vormen wij een one-stop-shop voor advieswerk op het gebied van facilities in gebouwen. Wij zetten onze kennis vooral in voor eigenaren en beheerders van gebouwen, architecten, ontwikkelende aannemers en projectontwikkelaars.

Bij al onze advieswerkzaamheden richten wij ons op een optimale samenwerking tussen de ketenpartners, waarbij elke partner de kans krijgt en wordt gestimuleerd in zijn kracht te komen. Juist daardoor hebben wij een succesvolle en ruime ervaring in de samenwerking met bouwteams of geïntegreerde contracten. Maar je ziet het ook terug in de langdurige en veelzijdige samenwerking die wij hebben met onze opdrachtgevers

De vacature / Jouw rol als projectleider

Je gaat werken in een team met 10 collega’s. Ons kantoor staat in Nieuwleusen, maar je zult ook op locatie bij opdrachtgevers en natuurlijk thuiswerken.

Je kunt van een opdrachtgever de vraag achter de vraag achterhalen, je komt er achter wat je opdrachtgever werkelijk nodig heeft. Je vertaalt de wensen van onze opdrachtgevers naar een installatietechnisch ontwerp. Van dat installatietechnisch ontwerp maak je ook werkomschrijvingen, programma van eisen, voor- en functionele ontwerpen, je verzorgt de input voor een tekenaar en vervaardigt elementenramingen. Hiernaast controleer je werktekeningen en installatieberekeningen, je inspecteert installaties en leidt ontwerp- en bouw(team)vergaderingen.

Wat verwachten we van je?

Wat verwachten we van je?

Je hebt een afgeronde MBO of HBO richting werktuigbouwkunde

Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring bij een adviesbureau of installateur, dat maakt je tot medior/senior op je vakgebied

Je hebt oog voor de belangen van de ketenpartners

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Je bent en werkt oplossingsgericht

Je kunt zowel zelfstandig als binnen een team werken

Wat fijn zou zijn

Afgeronde HIT- of MIT-opleiding

Ervaring met VABI

Ervaring met projecten met gebruik van BIM

Arbeidsvoorwaarden en extra’s

Wat HIJ5 jou biedt:

Een marktconform salaris

Flexibiliteit in arbeidstijden (in overleg)

35 vakantiedagen per jaar (bij 1FTE)

Werken in een groeiend bedrijf met de ambitie om steeds stappen vooruit te willen zetten

De kans om inspirerende projecten echt naar een hoger niveau te tillen

De kans om de regie te nemen over je eigen groei en persoonlijke ontwikkeling

Jouw nieuwe baan?

Herken je jezelf in de persoon die we in deze vacature hebben beschreven? Of heb je andere talenten die van meerwaarde kunnen zijn voor ons bedrijf en waar je ons graag over wil vertellen? Zou HIJ5 van meerwaarde kunnen zijn voor jou? Kunnen we samen stappen zetten?

We leren je graag kennen en komen erachter wat jou drijft. We zien je reactie graag tegemoet, en plannen een kennismaking.
Bel of app met Sjoerd IJpma