Aankomend technicus

Ben jij een enthousiaste techneut in spé en wil je graag aan de slag in de installatietechniek? Dan hebben wij bij HIJ5 de perfecte functie voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een Aankomend Technicus die zich verder wil ontwikkelen en wil doorgroeien binnen ons bedrijf.

Wie zijn wij eigenlijk?

HIJ5 is een allround adviesbureau dat bestaat uit twee bedrijven: HIJ5 Facilities en HIJ5 Energie Consultants. Het eerste bedrijf is een adviesbureau dat zich richt op gebouw gebonden installaties en (duurzame) energievoorziening. Het tweede bedrijf is een adviesbureau en leverancier op het gebied van energiezorg en meet- en regelinstallaties.
Onze expertise zetten wij voornamelijk in voor eigenaren en beheerders van gebouwen, architecten, ontwikkelende aannemers en projectontwikkelaars. Bij al onze advieswerkzaamheden staat een optimale samenwerking tussen de ketenpartners centraal. Wij stimuleren en bieden elke partner de kans om zijn kracht te laten zien. Dit heeft geleid tot succesvolle en ruime ervaring in de samenwerking met bouwteams of geïntegreerde contracten. Maar ook in de langdurige en veelzijdige samenwerking die wij hebben met onze opdrachtgevers zie je deze aanpak terug.

Wat ga jij doen?

Als Aankomend Technicus bij HIJ5 ga je aan de slag als assistent van onze ervaren technici. Je leert van hen alles over de verschillende installatietechnieken, zoals klimaatinstallaties, elektrische installaties en gebouwautomatisering. Een voorbeeld van je werkzaamheden zouden kunnen zijn: opnames ter plaatse van installaties, samenstellen van installatiebestanden volgens HIJ5-format, meewerken aan een inkooptraject voor het onderhoud van installaties, ontwerpen van (delen van) installaties, tekenen van installaties, samenstellen van documenten of……. Op deze manier ontwikkel je jezelf tot een ervaren en deskundige technicus.

Wat heb je nodig?

Je komt te werken in een organisatie met vele doorgroeimogelijkheden binnen een team van enthousiaste collega’s . Wij hebben aandacht voor jouw ontwikkeling en staan garant voor een uitmuntende service naar onze klanten! Maar wat verwachten wij van onze Aankomend Technicus;

  • Je hebt minimaal een MBO opleiding richting installatietechniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Je hebt interesse en/of werkervaring in de installatietechniek en wil hier graag meer over leren.
  • Je wil je ontwikkelen, bijvoorbeeld via een (BBL) traject leren/werken of gerichte trainingen.
  • Je bent enthousiast en hebt een proactieve houding.
  • Daarnaast ben je communicatief vaardig en vind je het leuk om in teamverband te werken.

Je krijgt:

Naast aandacht voor jouw ontwikkeling kunnen wij jou (o.b.v. 40 uur) het volgende aanbieden;

  • Een periodesalaris kan oplopen tot wel € 2.850,- euro bruto afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring;
  • 35 vakantiedagen;
  • Een flexibele werktijdregeling;
  • Wij bieden de ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Een goed dekkende reiskostenvergoeding.

Ben jij de enthousiaste Aankomend Technicus die wij zoeken en wil jij jezelf verder ontwikkelen in de installatietechniek? Solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team bij HIJ5! Solliciteren kan door een e-mail te sturen naar info@hij5.nl of neem contact op met Sjoerd IJpma