Aankomend technicus, tekenaar of .......

Ben jij geïnteresseerd in techniek, maar niet in het schrijven van sollicitatiebrieven? Dat komt dan goed uit! Want een uitgebreide cv en sollicitatiebrief is niet nodig, een appje is wat ons betreft ook ok. Wij geloven namelijk dat je moet doen waar je passie ligt en wat je leuk vindt!

Wat verwachten we wel van je?

Je hebt interesse in techniek, je legt de lat hoog als het om kwaliteit gaat, je houdt van samenwerken, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, je vindt het leuk en belangrijk te leren en je te ontwikkelen, bijvoorbeeld via een (BBL) traject leren/werken of gerichte trainingen en natuurlijk ook in de praktijk.

Dus misschien ben je een schoolverlater, misschien ben je toe aan een carrièreswitch, toe aan een nieuwe uitdaging of volgende stap!

Een vacature / aankomend technicus / tekenaar of …..?

Misschien weet je al precies wat je wilt worden, maar misschien ook helemaal niet. Je vindt het leuk om te gaan ontdekken wat je precies met je technisch interesse wilt gaan doen. Leren, werken, een combinatie van beide? We zullen samen met jou de mogelijkheden nagaan en bespreken. Op welk niveau je instapt vinden we daarom vooralsnog niet belangrijk.

Een voorbeeld van je werkzaamheden zouden kunnen zijn: opnames ter plaatse van installaties, samenstellen van installatiebestanden volgens HIJ5-format, meewerken aan een inkooptraject voor het onderhoud van installaties, ontwerpen van (delen van) installaties, tekenen van installaties, samenstellen van documenten of…….

Wie is HIJ5?

HIJ5 gelooft niet in lijvige rapporten en gaat daarom altijd voor een effectief proces waarmee we tot een pragmatische oplossing komen voor de (facilitaire) vraagstukken van onze opdrachtgevers. Met dat doel richt HIJ5 zich op het ontwerp, uitvoeringsbegeleiding en het contracteren van onderhoud van gebouwgebonden installaties (hardservices). Daarnaast adviseren wij in het contracteren en contractmanagement van softservices zoals schoonmaak, catering, beveiliging, toegangsbeheer e.d.

Samen met de expertises in onze andere bedrijfsonderdelen Assets en Energie Consultants vormen wij een one-stop-shop voor advieswerk op het gebied van facilities in gebouwen. Wij zetten onze kennis vooral in voor eigenaren en beheerders van gebouwen, architecten, ontwikkelende aannemers en projectontwikkelaars.

Bij al onze advieswerkzaamheden richten wij ons op een optimale samenwerking tussen de ketenpartners, waarbij elke partner de kans krijgt en wordt gestimuleerd in zijn kracht te komen. Juist daardoor hebben wij een succesvolle en ruime ervaring in de samenwerking met bouwteams of geïntegreerde contracten. Maar je ziet het ook terug in de langdurige en veelzijdige samenwerking die wij hebben met onze opdrachtgevers.

We werken in een team met 10 collega’s. Ons kantoor staat in Nieuwleusen, maar we werken ook op locatie bij onze opdrachtgevers en natuurlijk thuis!

Arbeidsvoorwaarden en extra’s

Wat HIJ5 jou biedt:

Een marktcomfort salaris

Flexibiliteit in arbeidstijden (in overleg)

35 vakantiedagen per jaar (bij 1fte)

Werken in een groeiend bedrijf met de ambitie om steeds stappen vooruit te kunnen zetten

De kans om inspirerende projecten echt naar een hoger niveau te tillen

De kans om de regie te nemen over je eigen groei en persoonlijke ontwikkeling

Jouw mogelijkheden!

Herken jij jezelf in de persoon die we hebben beschreven? Of misschien gedeeltelijk, en zie je andere mogelijkheden die je zou willen bespreken? Heb je talenten die van meerwaarde kunnen zijn voor ons bedrijf en waar je ons graag over wil vertellen? Welke meerwaarde zou HIJ5 kunnen zijn voor jou? Kunnen we samen stappen zetten? We zouden je graag willen leren kennen!

We zien je reactie graag tegemoet en plannen graag een vrijblijvende kennismaking. Bel of app met Sjoerd IJpma