Nieuw klimaatsysteem Scheper ziekenhuis in samenwerking met Sauter Nederland

HIJ5 Energie Consultants heeft haar dienstverlening uitgebreid met de producten en systemen van Sauter Building Control Nederland BV. Deze samenwerking is een mooie stap voor ons bedrijf waardoor we nu een nog groter assortiment regel- en veldapparatuur mogen voeren.

Om deze samenwerking direct in volle vaart te starten is er een mooie opdracht aan ons gegund waaruit veel vertrouwen blijkt. We konden direct starten met twee projecten in de regio bij het Scheper Ziekenhuis in Emmen waar een nieuwe afdeling is gerealiseerd en een aanpassing bij de SEH (Spoed Eisende Hulp). Hiervoor hebben wij in samenwerking de grafische interfaces ontworpen, de engineering van de software verzorgd en de installatie in bedrijf gesteld. Door Sauter zijn deze beelden opgenomen in het gebouwmanagement systeem SVC (SAUTER Vision Center) zodat de installatie door Treant te beheren is.

Doordat er een relatief korte tijd voor stond en het ziekenhuis alles graag voor de feestdagen in december gereed wilde hebben, zodat ze konden inhuizen voor het nieuwe jaar, stond er wel enige druk op het project. Met trots kunnen we melden dat de projecten naar volle tevredenheid van alle partijen zijn verlopen. Wij willen beide partijen bedanken voor het gestelde vertrouwen en zien uit naar onze toekomstige samenwerking.