Installatie coördinatie Apollolaan Amsterdam

Op de Apollolaan in Amsterdam-Zuid verrijst in opdracht van Kroonenberg Groep een prachtig vijf verdiepingen tellend hoog kantoorgebouw. Het ontwerp is van Architectenbureau OMA en vervangt het grotendeels ondoorzichtige kantoorgebouw van de JP Morgan bank uit de late jaren tachtig.

HIJ5 is als installatiecoördinator ingeschakeld door J.P. van Eesteren om de coördinatie van de verschillende technische disciplines en raakvlakken met bouw en constructies op zich te nemen. Onze werkzaamheden omvatten onder meer de beoordeling van werktekeningen, afstemming met nutsbedrijven en overheidsinstanties, integreren mutaties opdrachtgever, afstemming van het brandveiligheidsplan, controle van aangebrachte installaties en overige noodzakelijke coördinatiewerkzaamheden.

In totaal wordt er ca. 7.280 m² aan kantoorruimte gerealiseerd voor de verhuur inclusief parkeergelegenheid voor auto’s, scooters en fietsen in de kelder. Als alles volgens planning verloopt, zal het gebouw medio 2023 gereed zijn. Wij kijken ernaar uit om dit project samen met alle partijen tot een succes te maken.