Software Ontwikkelaar

Hey jij, Software Ontwikkelaar! Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve en duurzame software-oplossingen? Wil jij werken aan projecten voor toonaangevende klanten in de duurzame energiesector en gebouwautomatisering? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Wie zijn wij eigenlijk?

HIJ5 is een allround adviesbureau dat bestaat uit twee bedrijven: HIJ5 Facilities en HIJ5 Energie Consultants. Het eerste bedrijf is een adviesbureau dat zich richt op gebouw gebonden installaties en (duurzame) energievoorziening. Het tweede bedrijf is een adviesbureau en leverancier op het gebied van energiezorg en meet- en regelinstallaties.
Onze expertise zetten wij voornamelijk in voor eigenaren en beheerders van gebouwen, architecten, ontwikkelende aannemers en projectontwikkelaars. Bij al onze advieswerkzaamheden staat een optimale samenwerking tussen de ketenpartners centraal. Wij stimuleren en bieden elke partner de kans om zijn kracht te laten zien. Dit heeft geleid tot succesvolle en ruime ervaring in de samenwerking met bouwteams of geïntegreerde contracten. Maar ook in de langdurige en veelzijdige samenwerking die wij hebben met onze opdrachtgevers zie je deze aanpak terug.

Wat ga jij doen?

Als Software Ontwikkelaar bij HIJ5 werk je aan het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van Data Driven Facility Management software-oplossingen voor onze klanten. Vanuit de regelinstallaties, meetinrichtingen en facility managementsystemen verzamelen wij data waarmee wij voor de gebruikers inzicht en grip realiseren op de prestaties van de installaties, het onderhoud en de exploitatiekosten van het gebouw. Hierbij werk je in een team en ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en het testen van de software.

Wat heb je nodig?

Je komt te werken in een organisatie met vele doorgroeimogelijkheden binnen een team van enthousiaste collega’s . Wij hebben aandacht voor jouw ontwikkeling en staan garant voor een uitmuntende service naar onze klanten! Maar wat verwachten wij van onze Software Ontwikkelaar;

 • Een HBO opleiding richting informatica of soortgelijke opleiding;
 • Minimaal drie jaar werkervaring als softwareontwikkelaar;
 • Je hebt ervaring met databases en bent bekend met agile software development;
 • Je hebt gevoel bij UIdesign en UX in het algemeen;
 • Je bent bekend met Pyton, Django, Flask, Azure, HTML5 en CSS;
 • Je bent analytisch sterk, proactief en communicatief vaardig.
 • Je houdt van samenwerken en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Je krijgt:

Naast aandacht voor jouw ontwikkeling kunnen wij jou (o.b.v. 40 uur) het volgende aanbieden;

 • Een periodesalaris dat kan oplopen tot wel € 3.500,- euro bruto afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring;
 • 35 vakantiedagen;
 • Een flexibele werktijdregeling;
 • Wij bieden de ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een goed dekkende reiskostenvergoeding.

Dus, ben jij een enthousiaste Software Ontwikkelaar die graag werkt aan innovatieve projecten en zichzelf verder wil ontwikkelen? Dan zoeken wij jou! Solliciteren kan door een e-mail te sturen naar info@hij5.nl of neem contact op met Sjoerd IJpma