Softwareontwikkelaar die het verschil kan maken

Meewerken aan werkelijke verbeteringen en oplossingen? De software echt inzetten om het voor de eindgebruiker  gemakkelijker, gezonder, werkelijk beheersbaar en goedkoper te maken? Vijf stappen vooruit denken en daarmee het verschil maken?

Wie is HIJ5?

HIJ5 bestaat uit twee bedrijven: HIJ5 Facilities en HIJ5 Energie Consultants. HIJ5 Facilities is een adviesbureau op het gebied van ontwerp, advies, contracting en uitvoeringsbegeleiding op het gebied van gebouwgebonden installaties, facilities en (duurzame) energievoorziening. HIJ5 Energie Consultants is adviesbureau en leverancier op het gebied van energiezorg, meet- en regelinstallaties en systeemintegratie. De softwareontwikkelaar die we zoeken valt onder HIJ5 Energie Consultants.

Wij zetten de volgende stap: Data Driven Facility Management (DDFM)

Omdat wij de facilitaire processen kennen en de technische systeemintegratie beheersen kunnen wij ook de volgende stap zetten: Data Driven Facility Management (DDFM). Vanuit de regelinstallaties, meetinrichtingen en facility management systemen (FMIS systemen) verzamelen wij data. Hiermee creëren wij voor de gebruikers inzicht en grip op de prestaties van de installaties, het onderhoud en de exploitatiekosten van het gebouw.

Jouw rol als softwareontwikkelaar

Ons kantoor staat in Nieuwleusen, maar je zult soms ook op locatie bij opdrachtgevers en natuurlijk thuis werken. Je gaat werken in een klein team met 8 collega’s.

DDFM is een nog onbekende maar veelbelovend innovatie waar wij als onderneming echt in geloven. Wij denken hiermee voor facilitaire organisaties een waardevolle bijdrage te leveren om effectief, met een kleine beheerslast, de regie te voeren over het onderhoud en beheer van gebouwen en gebouwgebonden installaties.

Samen met je collega’s in de HIJ5 ondernemingen ben jij in staat om de vraag van je collega’s in effectieve software te vertalen.

Er is inmiddels een aantal DDFM en onderhoud systemen in ontwikkeling en op de markt. Veelal grote systemen en van grote aanbieders.

Het mooie is dat jouw software het werkelijke verschil voor onze opdrachtgevers zal gaan maken.

Wat verwachten we van je?

Wat verwachten we van je?

Je hebt programmeerkennis van Pyton, Django, Flask, Azure, HTML5 en CSS

Je hebt gevoel bij UIdesign en UX in het algemeen

Je hebt oog voor de belangen van de ketenpartners

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Je bent en werkt oplossingsgericht

Je kunt zowel zelfstandig als binnen een team werken

Wat zou fijn zijn?

Ervaring of interesse in consultancy. Vind je het voor jezelf een toegevoegde waarde om ook daadwerkelijk zelf met je opdrachtgevers in contact te zijn? Om voor hen een heldere rapportage of implementatieplan te schrijven? Kun je aanspreekpunt en gespreksleider zijn tijdens een implementatietraject? Of wil je de consultancy-kant ontwikkelen?

Hoeft niet, maar we zouden je de mogelijkheid graag bieden.

Wat kan HIJ5 voor jou doen?

Werkplezier en -voldoening.

Een marktconform salaris.

Flexibiliteit in omvang en arbeidstijden .

35 vakantiedagen per jaar (bij 1FTE).

Werken in een groeiend bedrijf met de ambitie om steeds stappen vooruit te willen zetten.

De kans om inspirerende projecten echt naar een hoger niveau te tillen.

De kans om de regie te nemen over je eigen groei en persoonlijke ontwikkeling

Leaseauto als je dat wenst.

Overleg en afstemmen overige wensen.

Eens komen praten?

Nieuwsgierig? Herken je jezelf in de rol die we hebben beschreven? Of deels? Of heb je andere talenten die van meerwaarde kunnen zijn en waar je ons graag over wil vertellen?

Zou HIJ5 van meerwaarde kunnen zijn voor jou? Kunnen we samen stappen zetten?

We zouden je graag willen leren kennen!

We willen er graag achter komen wat jou drijft. We zien je reactie graag tegemoet, en plannen graag een kennismaking. Bel of app met Sjoerd IJpma